Terméktapasztalatok

Dr. Csikós Gabriella, általános orvos.

„Régóta okoz gondott a "hideg" lábfej, legyen tél vagy nyár. A papucs előszöri viselése közben a lábfejem felmelegedett. Ennek nagyon örültem. A munkámból kifolyólag egész nap talpon vagyok és nem mindig figyelek a testtartásomra. A papucs ebben is segített, mert viselésekor kénytelen vagyok egyenes háttal járni. A papucs napi 10-15 perces viselését mindenkinek ajánlom.”

S.Jolán, Budapest

„Férjem kamionsofőr 20 éve, térde és dereka már évek óta fáj neki. Orvoshoz nem akart menni, hátha eltanácsolják a vezetéstől. Egy kiállításon vettem meg neki a papucsot, amit először kinevetett hogy Ő nem papucsférj, de fölvette. Pár perc múlva már kellemes bizsergést észlelt talpán, majd fél óra múlva azt mondta kell még egy papucs neki a kocsira is. Ez három éve volt, a térde, és a dereka már csak nagyon ritkán fáj...”

M. Lászlóné, Zalaegerszeg

„Boltban dolgozom, ami azt jelenti, hogy egész nap állok, és megyek. Estére mintha leszakadna a lábam annyira fáj. Férjemmel szoktam a lábfejemet és a talpamat masszíroztatni, majd a gyerekeimtől kaptam ezt a papucsot. Azt mondhatom, hogy megmentettek, mert egy hónap után az esti fájdalmaim megszüntek. Használom a munkahelyen is két három alkalommal de csak 10-15 percet, de esténként 2 órát is.

S. Gábor, Sellye

„Azt hittem, hogy csak egy talpmasszírozót vettem mint Saolin papucsot, de rájöttem, hogy lényegesen több annál. Rendszeresen székelési problémáim voltak, ami a papucshasználat következtében rendbe jött. Most már tudom, hogy a papucshasználat stimulálja a reflexzónákat is, - nekem éppen a gyomor tájékon...”

Vörös Andrea, Baja

„A munkahelyemről is haza kellett mennem, amikor férjemnek vesegörcsei voltak, mert fetrengett a fájdalomtól. Móritz úr javasolta egy természetgyógyász kiállításon, hogy használja a papucsot, és lett meglepetés, mert bevált. Két éve nem volt vesegörcse férjemnek. Azóta mindenkinek vettünk papucsot a családban, mert hiszünk benne...”

M.né Hajdú Kati

Fejfájásra, rossz alvásra, frontérzékenységre kerestünk valami segítséget, és találtuk meg a Saolin papucsot. Mintha kavicsokon járnánk esténként,- eleinte fájt is, de 2-3 hét múlva jelentkeztek a hatások. Nekem érezhetően jobb a vérkeringésem, és nem fájnak az izületeim, a férjemnek nem fáj a feje frontváltozáskor, és mindketten jobban alszunk...”

Sz. Gabriella, Szolnok

„Nem gondoltam volna, hogy egy papucs mérsékelni tudja a menstruációs fájdalmaimat. Az iskolába hozta be kolleganőm a papucsát, hogy a szünetekben ebben akar lenni. Én is kipróbáltam és szinte azonnal éreztem finom ingerületeket ami a talpról kiindulva a gerinc mellett fölmegy az agyamig. 5 perc használat után nekem már bizsergett mindenem. Aztán vettem magamnak is. A menstruációtól már nem félek, könnyen és lazán átvonul rajtam és biztos, hogy ezt a Saolin papucsnak köszönhetem...”

P. Kálmán, Bükkösd

„Gerincsérvet mutatott ki nekem a CT klinika Pécsen, és beutalót kaptam az idegsebészetre a műtétet megbeszélni. A műtétből szerencsére nem lett semmi, mert egy természetgyógyász ismerősünk ajánlotta a Saolin papucsot, hogy segíteni fog. Ez most már 3 éve volt, azóta használom a papucsot, és tünetmentes vagyok. Szerinte a gerinc melletti izmokat képes erősíteni a papucs használata, ami aztán segített „ visszatolni a sérvet”. Nyilván óvatosabban élek azóta, nem emelek nagyokat, és vigyázok a derekamra, de hála Istennek a műtétet elkerültem. A papucs használatát más sorstársamnak is csak ajánlani tudom”

K. Imre, Kapuvár

A lábam az utóbbi években állandóan hideg volt, fázott, -valószínű hogy vérkeringés problémák miatt. Azóta, hogy használom a Saolin papucsot, szerencsére elmúltak ezek a panaszaim. Reggel és este is használom minden nap, de nem csak a vérkeringést segített rendezni, hanem a közérzetem is lényegesen jobb azóta”

M. Istvánné, Harta

„3 hete használom az Önök által forgalmazott Saolin, és jók a tapasztalataim. Erős mozgáshiány miatt kicsit túlsúlyos lettem, és legalább 20 kilót szeretnék leadni. Mióta használom a papucsot kevesebbet eszem, és mégis gyakrabban járok vécére, jobb a gyomorműködésem, és gyorsabb az emésztésem. 3-4 kilóval már kevesebbet mutat a mérleg, ami nekem jó jel, hiszen tablettákkal próbálkoztam eddig, de nem sok sikerrel. 2 hónap múlva ismét jelentkezem, mert ha le kell cserélnem a ruhatáramat kisebbre , akkor abban Önöknek is anyagilag részt kell vállalni...{ remélem értik a tréfát ?}”

Sz. Gergely, Lajosmizse

„Térdizületeim, és gyulladásaim miatt sok fájdalomcsillapítót beszedtem már az utóbbi években. Valaki ajánlotta a Saolin papucsot, és szerencsémre nagyon sokat segített. Kezdetben csak nagyon rövid ideig tudtam használni, és fokozatosan néhány hét alatt egyre többet. Lényegesen kevesebb fájdalmam van azóta, így a közérzetem is jó. Nagyon ötletes találmány ez a papucs, mert sok irányba hat. Azóta tapasztalom, hogy javítja a vérkeringést, erősíti az izmokat, és olvasom, hogy sekenti a energiapályákban a keringést, és képes lazítani a talpra rakódott salakanyagokat...”

B. Veronika, Budapest

„Tisztelt kérdésükre, hogy miben segített nekem a Saolin papucs használata, azt mondhatom, hogy nem sokat. 22 éves vagyok, nincsen semmi betegségem, de vettem papucsot, mert hiszek a reflexológiában, és tudom, hogy hosszú távon segít a betegségek megelőzésében, mert általában is erősítí az immunrendszert, segíti a CHI keringését. A legjobb az lenne, ha rendszeresen reflexológus venné kezelésbe a talpamat, lábamat, -de azt egyenlőre nem tudom megfizetni. Így most a napi masszíroztatás a papucs által pár forintba kerül csak, ami nekem gazdaságos...”

Z. Tamásné, Budapest

„Férjemnek vettem ezt a Saolin papucsot, mert állandóan a talpát maszíroztatta velem esténként. Így most ha hazajön, és lemegy benne az alagsorban levő háziműhelyébe, mire feljön azt mondja, hogy ötször olyan erősen megmasszírozódik a talpa, mint az én kezem által...”